اگر مهماني به خانه ي مردم روستايمان مي آيد برنج با گوشت مرغ يا اردك غذاي اصلي و تشريفاتي به حساب مي آيد. (كرك كباب، سيكا كباب، غاز كباب يا بوقلمون كباب) هر چند امروزه بيشتر از مرغ ماشيني استفاده مي شود.
تنوع غذايي در روستايمان ايمن آباد و كروكلا به خاطر تنوع آب و هوايي بسيار زياد مي باشد. انواع برنج و خورشت، انواع سبزيجات، ترشيجات، مرباجات و انواع آش ها و غذاهاي ميان وعده از جمله شيريني ها كه هر كدام جاي بحث فراوان دارد.
و اما غذاهای محلی بابلي ها
کشمش پلا با گوشت آب پز با سرسم بزه ماست – ناز خاتون – کِرک بَپِرِس – ققنّاک یا ققنّاق – شیر پِلا یا شیر آش – ترش پلا – کَیی پلا یا کیی پَته – شامی – چَنگِل قَلیه – میرزا قاسمی – هَلی غُرو – شِشِن ناز (ترشي سر آتش و تخم مرغ در آن)– ساک – تاس کباب – هاوریش – دلال سرکه ی کاهو – شَکِر کوکو. شامي بابلي، سيكا كباب، غاز كباب و ….
غذاهای مازندرانی:
به عنوان چند نمونه از غذاهای محلی مازندران می توان از غذاهای زیر نام برد:
آغوز مسما:
خورشتی که از گردو، مرغ، ترشی انار درست می شود.
ته چین:
برنج همراه با گوشت
ترش ترشو:
برنج را همراه با حبوبات ، ترشی آلوچه، مانند آش درست می کنند.
دوپتی:
دوغ را به حبوبات پخته شده و سیر داغ اضافه می کنند.
اسپناساک:
اسفناج پخته همراه دانه انار، عدس، سیرداغ، رب گوجه، آب انار، یا نارنج.
آش کدو:
برنج پخته، کدوی پخته و له شده که آب زرشک و شکر به آن اضافه شده است.
نازخاتون: بادمجان کبابی و له شده که به آن آب غوره، ریحان، جعفری و سیر کوبیده اضافه می شود. اين نوع غذا كه ترش مي باشد بيشتر در تابستان درست و مصرف مي شود.
اِسبنا مرجی:
شامل اسفناج پخته، عدسی، سیر و انار ترش است.
کيی اِنار:
کدوی پخته شده همراه با باقلا و عدس پخته شده با گردوی ساییده و دانه انار که سیرداغ به ان ها اضافه شده و مخلوط ان را همراه با پلو می خورند.
اِسبنا قلیه:
عدس، باقلا، اسفناج سرخ شده، گوشت، گردو ساییده شده را با هم مخلوط می کنند و دانه انار را در آخر اضافه می کنند. موقع خوردن سیرداغ روی غذا می ریزند.
آلو خِرش: مرغ پخته همراه دانه انار، آلو سرخ شده و پیاز داغ.
هلی غرو: گوجه سبز (آلوچه) همراه پیاز داغ و جعفری تازه.
گرماس: ماست شیرین که به شیر ولرم اضافه شده و مخلوط آن همراه با پلو می خورند.
انواع نان و شیرینی:
آغوزنون:
آرد گندم، شیر، تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط نموده سپس لای خمیر را گردو می گذارند.
پشت زیک:
شکر یا قند را در یک قاشق آب حل کرده، روی اجاق می گذارند. بعد یک قاشق روغن و مقداری کنجد به آن اضافه کرده مایه را در سینی می ریزند و به اندازه دلخواه برش می دهند.
پیس گندله:
این شیرینی شامل گردوی ساییده، شکر قرمز یا شیره خرمالو و آرد برنج سرخ شده و کنجد است.
رشته به رشته:
برنج را خیسانده آرد می کنند. و با آب خمیر می کنند روی تشت به شکل رشته می ریزند. بعد سرخ می کنند روی رشته به رشته پودر قند و هل کوبیده میریزند.
لوه نون، نون قندی، دله کرده نون، آب دندون، نسری، کوناک و تون سرنون از دیگر شیرینی های مازندرانی است.