نهم ارديبهشت ماه، روز شوراست. اين روز را بر تمامي اعضاي شوراي اسلامي كشورمان، بويژه عزيزاني كه از سال هاي بسيار دور به عنوان اعضاي شوراي اسلامي روستايمان ايمن آباد و كروكلا براي توسعه روستا و حل مشكلات مردم، آنهم بدون اجر و مزد مادي، زحمات فراوان و شبانه روزي را كشيده اند بسيار قدرداني مي كنيم.
بر پایه اصل هفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، شورای استان، شهرستان، شهر، محل، بخش، روستا و نظایر این ها، از ارکان تصمیمگیری و اداره امور کشور هستند.
با وجود اینکه علاوه بر اصل هفتم قانون اساسی، اصول ۱۰۰ و ۱۰۱ این قانون نیز بر لزوم تشکیل شوراهای استان، شهر، روستا، محل، بخش و… تاکید شدهاست، تا سال ۱۳۷۷ تشکیل این نهادها تحقق نیافت. (البته اولین شوراها با تلاش آیتاله طالقاني در اوایل انقلاب اسلامي شکل گرفتند اما عمر و گستره این شوراها بسیار محدود بودند و در روستاها بصورت غير رسمي يعني خارج از چهارچوب خاص و مدوّن قانوني، براي حل مشكلات مردم روستا، به كارشان ادامه مي دانند.
در سال ۱۳۷۷ رییس جمهور وقت ایران، با تاکید بر لزوم به کار گرفتن ظرفیتهای مغفول مانده قانون اساسی، دستور برگزاري اولين دوره انتخابات شوراهاي شهر و روستا را صادر نمود.
انتخابات این شورا به صورت مستقیم با آرای مردم برگزار میشود و این تنها انتخابات جمهوری اسلامی است که داوطلبان نمایندگی در آن، به تایید شورای نگهبان نرسیده و تاییدیه خود را از نمایندگان مجلس دریافت میکنند.
به مناسبت اين روز بر آن شديم تا مروري كوتاه داشته باشيم بر اسامي اعضاي شوراي اسلامي روستايمان از بدو پيروزي انقلاب اسلامي كشورمان تا به امروز، تا حداقل با يادآوري و مرور نامشان يادي كنيم از زحماتشان.
آنانكه در بين ما نيستند خداوند رحمتشان كند و آنانكه هستند خداوند سلامتشان بدارد و طول عمر سراسر عزت به آنان عنايت فرمايد. اميدواريم احترامشان را بيشتر نگهداريم.
دور اول شوراي اسلامي روستاي ايمن آباد و كروكلا با نظر اهالی و بصورت گزینشی انتخاب شدند که از سال ۱۳۵۸ تا تیرماه سال ۱۳۶۲ به فعالیت پرداختند.
در تیرماه ۱۳۶۲ اولین دوره انتخابات شورای اسلامی در سراسر کشور انجام شد که شورای منتخب تا سال ۱۳۷۷ یعنی به مدت ۱۵ سال فعالیت نمودند.
و اما اسامي اعضاي شورای اسلامي روستاي پايين كروكلا:
(۱۳۵۸ تا ۱۳۶۲)
سيد اكبر هاشمي كرويي
سيد نعمت هاشمي كرويي (رحمت)
سيد غلامحسن هاشمي كرويي (نامدار)
سيد كريم هاشمي كرويي (حسن)
در ادامه يعني از سال ۱۳۶۲ تا ۱۳۸۵
سيد ذبيح اله هاشمي كرويي (مسيح)
قاسم نوراله زاده
سيد عباس هاشمي (غلامحسين)
سيد ولي اله هاشمي (جعفر)
سيد محمد رضا هاشمي (اكبر)
(۱۳۸۵ تا ۱۳۹۲)
سيد علي هاشمي (رمضان)
سيد علي هاشمي (كريم)
سيد مصطفي هاشمي (خيراله)
سيد اكبر هاشمي (حسين)
سيد تقي هاشمي (ابراهيم)
( ۱۳۹۲ تا حال حاضر )
مهمترين فعاليت ها و عملكرد شورای اسلامی روستايمان در دهه های ۶۰ و ۷۰ :
۱_ توزیع دفترچه خواربار برای روستائیان
۲_ توزیع لوازم خانگی (تلویزیون،ظروف، قاشق و چنگال و….)
۳_ توزیع تیلر و سایر ادوات کشاورزی
۴_ توزیع مرغ، ماهی، سیب زمینی و سایر مایحتاج ضروری
۵_ انجام لایروبی رودخانه های مهم روستا در چند نوبت
۶_ احداث یک حلقه چاه عمیق در داخل روستا کنار حمام عمومی جهت تامین آب شرب
۷_ اجرای طرح کانال هدایت آبهای سطحی روستا (جدول کشی جوی داخل روستا)
۸_ توزیع سموم و کودهای کشاورزی
۹_ پیگیری ساخت مرکز مخابرات شهید ارشادی روستا
۱۰_ توزیع پارچه
۱۱_ جمع آوری کمک های مردمی جهت جبهه های حق علیه باطل در طول ۸ سال دفاع مقدس
۱۲_ ترمیم منبع آب هوایی روستا و لوله کشی آب روستا
۱۳_ تامین و توزیع کنتور آب جهت خانوارها برای مدیریت آب شرب
درود بر تلاشگران عرصه توسعه روستا، از ديروز تا به امروز. ما هم به حمايت شان برخيزيم و دستانشان را براي همراهي و همكاري بفشاريم.