
سيد شمس اله حسيني ايمني، طي حكمي از سوي آقاي قاسمي مدير كل آموزش و پرورش استان مازندران، به عنوان سرپرست اداره آموزش و پرورش استثنايي استان مازندران منصوب شد.
در مراسم توديع و معارفه، كه صبح امروز شنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ در سالن اجلاس اداره آموزش و پرورش استثنايي اسان مازندران در ساري برگزار شد، سيد علي قاسمي تروجني ضمن قدرداني از زحمات و تلاش آقاي علي سياحي، سيد شمس اله حسيني ايمني را به عنوان سرپرست اداره آموزش و پرورش استثنايي استان مازندران معرفي نمود.
اين مراسم از ساعت ۱۰:۳۰ صبح با حضور مديران ارشد آموزش و پرورش استان و مديران مدارس استثنايي سطح مازندران با تلاوتي چند از كلام خدا و پخش سرود ملي آغاز شد.
ابتدا كليپي با عنوان باران كه درباره مشكلات و توانمندي هاي دانش آموزان استثنايي بود پخش شد.
سپس آقاي قاسمي مدير كل آموزش و پرورش استان مازندران ضمن گرامي داشت ياد و خاطره شهدا و امام شهدا، از تمامي نيروهاي خدوم و زحمتكش اداره آموزش و پرورش استثنايي كه خدماتشان را تجلي زندگي و زنده كردن دانست، قدرداني نمود و افزود:
شما اميد به زندگي را نه تنها در كودكان استثنايي زنده مي كنيد بلكه به والدين و خانواده آنان زندگي معنا داري مي بخشيد، لذا اميدواريم همچنان نيت پاك و قصد قربت در فضاي مدارس استثنايي حاكم باشد. هرچند مي دانيم كار كردن در اين مدارس، دوصد چندان مشكلتر از مدارس عادي مي باشد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان در پایان ضمن قدرداني از تلاش های صادقانه آقاي علي سیاحی رئيس آموزش و پرورش استثنایی مازندران، به دلايلي چون آشنايي به مسائل اين عرصه، تجربه ي كارهاي اجرايي، مدارج علمي و انجام كارهاي تحقيقاتي از سوي سيد شمس اله حسيني ايمني، انتخاب ايشان را فرصتي براي بهبود شرايط اين اداره عنوان نمودند.
آقاي قاسمي ضمن قدرداني از پذيرفتن اين مسئوليت مهم توسط آقاي حسيني ايمني اميدوارند ايشان با استفاده از تجربه آقاي سياحي و ديگر كارشناسان و معلمان مدارس استثنايي استان در راستاي توسعه همه جانبه اين اداره و افزايش اميد به زندگي دانش آموزان استثنايي كوشا باشند.
در ادامه آقاي سياحي نيز ضمن قدرداني از تمامي همكارانش در اداره آموزش و پرورش استثنايي استان مازندران طي دوران مسئوليتش عمده ترين مشكلات و موانع موجود بر سر راه اين اداره را كه از جمله آن ميتوان به: تبعيض بين كاركنان استثنايي و اداره آموزش و پرورش، كمبود نيروها، كمبود اعتبار (با توجه به اينكه خانواده هاي كودكان استثنايي از ضعيف ترين قشرهاي جامعه هستند)، كمبود كتاب ها و امكانات تحصيلي و كارآموزي و … ياد كرد، به شدت انتقاد كردند و خواستار حمايت هاي بيشتر و تغيير در ساختار حمايتي اين مجموعه شدند.
در پايان آقاي قاسمي مدير كل آموزش و پرورش استان مازندران لوح تقديري را به پاس زحمات بيش از هفت ساله علي سياحي به ايشان تقديم كردند و حكم سرپرستي اداره آموزش و پرورش استثنايي مازندران را به سيد شمس اله حسيني ايمني تقديم نمودند.
و اما آخرين بخش مراسم امروز سخنان سيد شمس اله حسيني ايمني بود تا از برنامه هايش بگويد.
ايشان با اين دو بيت معروف سعدي سخنانش را آغاز نمود:
بنـي آدم اعضــاي يكديگـرند كه در آفرينش ز يك گوهرند
چو عضوي به درد آورد روزگار دگـر عضـوها را نمانـد قــرار
ايشان با تاكيد بر اينكه سيستم آموزش و پرورش به عنوان يك ابَر سيستم مطرح مي شود، آموزش و پرورش استثنايي را با توجه به مشكلات ويژه اش نيازمند مطالبات و نيازهاي ويژه اي دانست كه اگر بر آورده نشود كار را دشوارتر مي كند. تنها چيزي كه انگيزه كار را در اين اداره رونق مي دهد عشق است.
رئيس اداره آموزش و پرورش استثنايي مازندران مهمترين سياست ها و برنامه ريزي هاي خود را اينگونه تشريح نمودند:
۱_ تعيين كارگروه تخصصي و بررسي وضعيت موجود يعني الگوي SWOT كه قوّت ها، ضعف ها، فرصت ها و تهديدها را مورد ارزيابي دقيق قرار مي دهد.
۲_ هدف گزاري و تدوين برنامه ي سنواتي بر مبناي سند تحول بنيادين از جمله: ارتقاي كيفيت آموزشي، ساماندهي نيروي انساني، جلب مشاركت مردمي و عملياتي كردن بودجه با توجه به برنامه هاي اداره كل آموزش و پرورش و نيمه نگاهي به سازمان بهزيستي مازندران و آموزش و پرورش استثنايي كشور.
۳_ اجرايي شدن برنامه هاي تدوين شده
۴_ ارزشيابي جامع از عمكرد تا رسيدن به نتيجه مطلوب
ايشان در ادامه با اشاره به فضاي وجود احترام و صداقت متقابل در ميان كاركنان مدارس و اداره آموزش و پرورش استثنايي استان، مجموعه را به عنوان يك خانواده قلمداد نمودند كه حتي معلماني طي سي سال خدمت صادقانه خود، عاشقانه در همان مدرسه مشغول به فعاليت بوده و هستند.
شمس اله حسيني ايمني ضمن قدرداني از زحمات رئساي پيشين اداره آموزش پرورش استثنايي استان مازندران، از جمله آقايان سيد عيسي ميرشفيعي، دلاور بزرگ نيا و علي سياحي كه با زحمات فرراوان براي رشد همه جانبه اين اداره تلاش ها نمودند، اذعان داشتند كه همچنان قلبشان براي مجموعه آموزش و پرورش استثنايي از جمله دانش آموزان و پرسنل اين اداره مي تپد.
حرف پاياني رئيس آموزش و پرورش استثنايي استان مازندران درخواست فعاليت مقتدرانه، همراه با آرامش، عشق و صداقت تمامي مديران مدارس و مراكز استثنايي و كارشناسان اين اداره بوده است تا همه با هم، يكدل و متّحد در راستاي تحقق اهداف سازماني خود فكر كنيم.
از طرف اهالي روستاي ايمن آباد و كروكلا انتخاب شايسته ي سيد شمس اله حسيني ايمني را
به ايشان، خانواده ايشان و اهالي روستا تبريك و شادباش مي گوئيم.
اميدواريم شاهد رشد و پيشرفت اين اداره از ابعاد مختلف طي دوران مديريت ايشان باشيم.
فوق ليسانس تحقيقات از دانشگاه آزاد اسلامي تنكابن (۱۳۹۱)
فوق ليسانس مديريت از دانشگاه آزاد اسلامي زاهدان (۱۳۸۰)
ليسانس روانشناسي از دانشگاه آزاد اسلامي رودهن (۱۳۷۲)
موسس آموزشگاه زبان انگلیسی دهکده علم
ارائه چهار مقاله و ترجمه يك جلد كتاب
مدرس دانشگاه فرهنگيان مازندران
مسئول روابط عمومي آموزش و پرورش آمل(۱۳۹۲)
مشاور رئيس آموزش و پرورش شهرستان آمل(۱۳۹۲)
رئيس اداره آموزش و پرورش استثنايي استان مازندران(۱۳۹۳)
تمامی حقوق مطالب برای "وب سایت روستای ایمن آباد و کروکلا بابل"محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.
طراحی و اجرا : کلکسیون طراحی