
به خوش يمني قدوم يكي از اهالي روستا از نسل مير صفي لاله آبادي، پس از نزديك به ۴۰ سال دوري از وطن و ديارش به روستا، ديروز و ديشب، روستاي ايمن آباد و كروكلا جلوه اي ديگر داشت كه كمتر در طول تاريخ روستا چنين استقبالي صورت پذيرفت و به نوعي اهالي را به ياد جشن حضور آزادگان سرفراز به خاك روستا مي انداخت.
سيد فضل اله هاشمي كرويي فرزند يكي از بزرگان و خيّرين روستا يعني حاج قدرت اله، در سال ۱۳۵۵ به انگلستان مهاجرت مي كند و صبح پنجشنبه ۱۶ مردادماه ۱۳۹۳ به ايران و ديروز به زادگاهش روستاي ايمن آباد و كروكلا باز مي گردد.
ايشان متولد سال ۱۳۳۱ می باشد و تحصيلات خود را از مكتبخانه روستا(ملاخنه) نزد ملا عبداله سالاريه(ره) آغاز مي كند.
سپس با آغاز آموزش نوين و كلاسيك سپاه دانش، دوران ابتدایی را در دبستان (بدر) بابل و دوره دبیرستان را در مدرسه قنّاد اين شهر سپري مي كند.
ايشان در ادامه به پايتخت مي رود و گواهي نامه ي دیپلم ریاضی فیزیک را با نمرات عالی در دبیرستان خصوصی هدف تهران دریافت مي نمايد.
سيد فضل اله هاشمي كرويي در ۱۵ آبان ماه ۱۳۵۵ ایران را به قصد انگلستان براي ادامه ي تحصيل، ترک مي كند و در آنجا ابتدا مدرک مهندسی راه و ساختمان و پس از آن مهندسی صنایع و کامپیوتر را دریافت مي نمايد.
ايشان تحصيلات تكميلي در رشته هاي ديگري نيز دارد كه اطلاعات دقيق تر طي گفتگو با ايشان، در فرصتي ديگر به آگاهي شما اهالي روستا خواهد رسيد.
مهندس سيد فضل اله هاشمي كرويي پس از ۳۸ سال، ساعت سه صبح روز پنجشنبه ۱۶ مردادماه وارد تهران شد و عصر روز جمعه طی استقبال با شکوهی توسط اهالی روستاي ايمن آباد و كروكلا، ابتدا در پارک جنگلی ميرزا كوچك خان آمل و سپس وارد روستا شد.
پس از پياده شدن از خودرو و گام نهادن بر خاك روستا، سجده شكر به جاي آورد و خاك روستا را به پاس وطن دوستي اش و احترام به زادگاهش بوسيد، كه باعث برانگيخته شدن احساسات مردان، زنان، كودكان و در مجموع جمعيت عظيم حاضران و اهالي روستا شد.
اين استقبال با پاي پياده از ورودي روستا آغاز شد و تا منزل ايشان ادامه يافت. در بين راه نيز دود كردن اسپند، گُل افشاني و پخش شيريني و شربت و شكلات در ايستگاه هاي ثابت و سيار و قرباني كردن گوسفند از جمله برنامه هايي بود كه توسط اهالي صورت پذيرفت.
ضيافت شامي نيز به همين مناسبت ديشب در منزل حاج قدرت اله هاشمي كرويي، برگزار شد كه با جمعيتي بالغ بر ۱۵۰۰ نفر، بزرگترين ضيافت شام تاريخ روستا لقب گرفت.
حضور گروه موسيقي محلي مازندراني خش نوا و اجراي خوب آنان جلوه ي خاصي به ضيافت شب خاطره انگيز روستا داد.
در اين مراسم مهندس سيد فضل اله هاشمي كرويي سخنراني پر شوري داشت كه با زبان محلي صورت پذيرفت و ارتباط خوبي در اولين گام با اهالي برقرار نمود كه بسيار مورد استقبال حاضران قرار گرفت.
ايشان در سخنانش به واژه اي اشاره نمود كه مي توان آن كلمه را، شاه كليد پيشرفت و توسعه ي روستا از ابعاد مختلف دانست و آن ترويج فرهنگ غني اتحاد و همدلي بين اهالي روستاست، واژه ي ” كروُ نوا ” كلمه اي تركيبي بود كه ايشان پيرور جمله ي يكي از حضار كه نام روستاي كروكلا را بكار برد، بيان داشت.
كروكلا و ايمن آباد و يا كروكلا و ابنوا، سواي هم نيستند، در كنار هم و براي هم بكار مي روند و يكي از اين واژه ها بدون ديگري مفهومي ندارد.
بكار بردن واژه ” كروُ نوا ” تشويق گسترده اي را از سوي اهالي و حاضران در مجلس و جشن با شكوه استقبال، برايش به همراه داشت.
نكته جالب توجه، بكار بردن واژه هاي محلي ناب مازندرانی در سخنانش بود كه ايشان پس از حدود ۴۰ سال دوري از ايران و روستا به زبان مي آورد، كه همچنان بكر و دست نخورده به گوش حاضران مي رسيد.
در مراسم یاد شده جناب سرهنگ حاج سید حسن حسینی(فرزند محمد) نیز در مورد ويژگي اخلاقي ايشان و فعاليت هاي ايشان در روستا قبل از سفر به انگلستان، مطالبي را اشاره داشتند.
ديشب از شب هاي ماندگار براي اهالي روستا بود كه اميدواريم همواره اين همدلي و شادماني بين تمامي خانواده ها و مردم روستاي ايمن آباد و كروكلا حاكم باشد.
تمامی حقوق مطالب برای "وب سایت روستای ایمن آباد و کروکلا بابل"محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.
طراحی و اجرا : کلکسیون طراحی