پس از آسفالت ورودي روستاي ايمن آباد كه بازتاب خوبي در ميان اهالي روستاي ايمن آباد و كروكلا داشته است، با همّت اعضاي شوراي اسلامي، دهياري و با همكاري تعدادي از اهالي روستاي ايمن آباد، بويژه مغازه داران كنار جاده ي اصلي، آسفالت حريم جاده، واقع در روبروي بريدگي روستا تا كنار رودخانه ي اصلي، انجام شد.
طي تماس تلفني با دهيار روستاي ايمن آباد، ايشان عنوان نمودند:
يكي از مهمترين مشكلات اين بخش، دور زدن اهالي با خودرو از بريدگي بوده است كه به دليل حريم جاده ي نامناسب و چاله هاي متعدد، در بسياري از موارد به تصادفات جاده اي نيز ختم مي شد.
در اين بريدگي راننده براي اينكه از جاده اصلي خارج نشود، و روي آسفالت جاده باقي بماند، سرعت خودرو را هنگام عبور از بريدگي كاهش مي داد كه باعث تصادفات شديدي مي شد.
اين مهم، به راننده اين امكان را مي دهد كه با سرعت مناسب از بريدگي عبور كند و به باند آسفالت شده ي حريم جاده در روبروي بريدگي برود و نگراني از اين بابت وجود نداشته باشد و با طي مسر حدود يكصد متري به ورودي روستا برسد.
سيد نقي حسيني ايمنيدهيار روستاي ايمن آباد با بيان اين مطلب افزودند:
آسفالت اين بخش از حريم جاده به ميزان ۱۳۰ تُن بوده است كه ۴۰ تُن توسط اداره كل راه و شهرسازي مازندران اختصاص يافت و ۹۰ تن ديگر آن، آزاد خريداري شده است.
۳۰ تن از ۹۰ تن خريداري شده توسط خودياري اهالي و عزيزاني كه در حريم جاده ي اصلي، مغازه دار بوده و محل كسب و كارشان بوده است پرداخت شده است و ۳۰ تن ديگر توسط دهياري روستا و از بودجه عمراني آن پرداخت شد. هزينه ۳۰ تن ديگر به عنوان بدهي بوده و هنوز پرداخت نشده است.
سيد نقي حسيني ايمني عنوان نمودند به دليل مساحت بالاي حريم جاده و كمبود ميزان آسفالت، بر خلاف ميل باطني و كارشناسي و با توجه به اصرار مغازه داران اين بخش( آزار ديدن از گرد و غبار زياد)، ارتفاع آسفالت از استاندارد مورد نظر برخوردار نيست.
از طرفي حدود ۳۰ متر مربع نيز (از كنار رودخانه تا ورودي خيابان شهيد عباس اميني) آسفالت نشده است كه سعي مي شود در اولين فرصت اين مشكل نيز حل شود.
دهيار روستاي ايمن آباد كه حدود ۲۰ روز پيش خبر از ايجاد و ساخت ديواره بتوني رودخانه ي اصلي، در ورودي روستا را داده بودند، در اين مورد گفتند:
در بسياري از مواقع كه شاهد بارندگي شديد هستيم، متاسفانه آب رودخانه بالا آمده و شاهد آبگرفگي سطح جاده ي اصلي تا ورودي روستا بوده ايم. (تصاوير آبگرفتگي در سال ۱۳۷۷)
بر اساس قولي كه به اهالي داده بوديم چند روزي مي شود كار احداث اين ديواره بتوني آغاز شده است و اميدواريم با احداث آن از بروز آبگرفتگي سطح جاده ي اصلي و ورودي روستا پيشگيري شود.
دهيار روستاي ايمن آباد در پايان از همكاري خوب اهالي روستاي ايمن آباد و همچنين كروكلا بويژه مغازه داران حريم جاده ي اصلي، بسيار قدرداني نمودند و اظهار داشتند:
مشكلات روستا بويژه فعاليت هاي عمراني كه بار مالي زيادي را به همراه دارد، آنهم براي روستايي كه دهياري آن منبع درآمد مالي خاصي ندارد، باهمدلي، همكاري، اتحاد و اعتماد متقابل راحت تر حل خواهد شد.
ايشان مهمترين دغدغه مردم، دهياري و اعضاي شوراي اسلامي روستاي ايمن آباد را در حال حاضر طرح هادي نيمه كاره ي روستا ذكر نمودند كه متاسفانه بر اساس پيگيري ها، بنياد مسكن انقلاب اسلامي بابل بودجه ي خاصي براي انجام آن ندارد و همچنان بايد منتظر اين مهم باشيم. هرچند پيمانكاران سابق، هنوز مطالبات كامل خود را از دولت جهت انجام طرح هادي بسياري از روستاها دريافت نكرده اند. يعني اگر بودجه اي اختصاص يابد بايد ابتدا بدهي ها تصفيه شود و سپس ادامه ي كار صورت پذيرد.
ايشان در اين ادامه عنوان نمودند:
سعي مي شود قول هايي كه مسئولين از جمله نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، طي بازديد از روستا در سال گذشته به اهالي داده اند مورد پيگيري قرار گيرد تا شايد بتوانيم با تامين اعتبار بخش هايي از اين طرح بزرگ هادي در روستا را به مرحله اجرا برسانيم.