شما اینجا هستید   |

پیرامون بررسی های سندی روستا یکی از بخش های جذاب، شناسایی افراد از طریق نشان مُهر آنهاست. این بار همراه با برگی از تاریخ «ایمن آباد و کروکلاء» به سال ۱۳۲۹ قمری (۱۲۹۰ خورشیدی) می رویم و یادی از اهالی آن روز روستا خواهیم کرد.

 

از آنجا که در قدیم اغلب افراد به جای امضاء از مُهرهای شخصی استفاده می کردند و نشان مُهر افراد، گویای مشخصات شناسنامه ای ایشان است، در جستجوی اسناد و دست نوشته های قدیم اين مُهرها استخراج و جمع بندي شد.

 

در دو نوبت تعدادی از مهرهای بزرگان و درگذشتگان بررسی و تقديم اهالي شد و این بار تعداد دیگری از پیشینیان ایمن آباد و کروکلا به همراه نشان مُهرشان معرفی می شوند.

۳۱- سید حسن حسینی با سجع مُهر: « عبده حسن الحسینی »

 

ایشان به احتمال قوی پدر بزرگ مادری حاج حسن و حاج حسین امینی است که از طایفه «ارشادی» روستا بوده اند.

۳۲_ سید علی اکبر حسینی با سجع مُهر: « علی اکبر الحسینی »

 

این مرحوم به احتمال قوی پدربزرگ حاج زین العابدین و حاج اکبر حسینی ساکن در اطراف مسجد جامع ایمن آباد است.

 

 

 ۳۳_ میرگل آقا حسینی با سجع مُهر: « گل آقا الحسینی »

 

ایشان دارای سه فرزند پسر به نام های «میرروح الله»، «میرمحمدعلی» و «سید رضا» بوده اند. میرروح الله پدربزرگ حاج آقابابا و حاج خلیل حسینی، میرمحمدعلی پدربزرگ سید محمدعلی حسین زاده، و سید رضا پدر مرحوم سید امین (مشهور به میرامینا) حسینی بودند. دختر میرگل آقا به نام «سیده بمانی» همسر «تقی کیانی» پدر بزرگ تقی و سیامک کیانی بود.

 

۳۴_ کربلائی نصرالله حسینی با سجع مهر: « نصرالله الحسینی »

 

ایشان فرزند «سید قلی» سه فرزند پسر به نام های «میرزا علی»، «محسن» و «سید اصغر» داشت. میرزا علی  پدر بزرگ حاج سید رسول حسینی، سید محسن پدر مرحوم حاج سید مختار حسینی و سید اصغر پدر حاج سید حسین حسینی بودند.

 

 ۳۵ _ میر سمیعا حسینی مشهور به میرسمیعا روضه خوان با سجع مهر: « سمیعا الحسینی »

 

ایشان فرزند «سیدقلی» و پدر«آقا سید سلمان» و پدر بزرگ «حاجیه ملاقمر حسینی» است. میرسمیعا روحانی بود و به همین دلیل مشهور به روضه خوان بوده اند.

 

۳۶_ میررفیع حسینی  با سجع مهر: « رفیع الحسینی »

 

یکی از ۷ فرزند ذکور «میرشفیع» که پدر بزرگ پدریِ «حاج سید نعمت بویه» و پدربزرگ مادریِ «رفیع عزیزی» است.

 

 

 

 

 ۳۷_ سید فضل الله حسینی با سجع مهر: « فضل الله الحسینی »

 

این مرحوم دائی آقایان «حاج رمضان»، «حاج عباس» و «حاج ولی الله حسینی» بود و فرزندی نداشت. در زمان خود مدتی نیز کدخدای ایمن آباد بود. اطلاعات نسبی ایشان برای ما مشخص نشد.

۳۸_ کربلائی فضل الله هاشمی با سجع مهر: « فضل الله بن صفی الحسینی »

 

این مرحوم فرزند میرصفی و پدر بزرگ حاج قدرت الله هاشمی است که قبلاً نیز معرفی شد. این بار جهت پیشگیری از اشتباه با سید فضل الله حسینی یادآوری شده است.

۳۹_ میرتقی حسینی با سجع مهر: « تقی الحسینی »

 

ایشان پدربزرگِ حاج میرشعبان حسینی است.

 

 

 

 

 

 

 

روح شان شاد

 

 

 

 

 

در پایان ذکر دو نکته را ضروری می دانیم:

 

۱_  همان گونه که قبلا  نیز اشاره کردیم، قبل از شناسنامه دهی، تمامي سادات کروکلا و ایمن آباد دارای نشان مهر ” الحسینی ” بوده اند، چرا که همه ي سادات حسینی اند.

 

 

۲_  همواره مورد تاکید است، هرگونه نوشته های قدیمی دارای اطلاعات محلی، بسيار مهم و حائز اهميت است که نمونه آن را در همین مقال مشاهده نمودید. بنابراین درخواست داریم به هر صورتی که صلاح دانستید به دست ما برسانید.

به اشتراک بگذارید : | | |