شما اینجا هستید   |

با توجه به قبولي و پذيرفته شدن ۶ تن از جوانان روستايمان در مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد و رشته پزشكي در سال ۱۳۹۲ كه جاي بسي افتخار است، بر آن شديم تا با يكي از اين عزيزان كه در روستا زندگي مي كنند صحبتي داشته باشيم كوتاه و علل موفقيت را از نگاه ايشان جويا شويم.

سید حسین هاشمی کرویی دانشجوي مهندسی مکانیک طراحی کاربردی (جامدات)

سید حسین هاشمی کرویی فرزند سید محمد(میرزای ابراهیم) متولد ۲۷ تيرماه ۱۳۶۷ است.

 

ايشان دوره تحصيلي ابتدایی و راهنمایی را در مدارس روستا يعني دبستان امام محمد تقی(ع) و مدرسه راهنمايي شهيد فياض بخش پشت سر مي گذارد.

 

 سال اول متوسطه را در دبیرستان عباسعلی آبادیان واقع در روستاي علی آباد سپری مي كند و سال دوم دبيرستان تا مقطع دیپلم را در هنرستان ۴۱۰ مرحوم نوشیروانی بابل مي گذراند.

 

در سال ۱۳۸۶ در آزمون ورودي دانشگاه، در رشته مکانیک، مقطع کاردانی، با رتبه ۲۲۳ جذب دانشکده فنی و حرفه ای امام جعفرصادق (ع) بابل مي شود.

 

ايشان در ادامه با رتبه ۷۰۰، در مقطع کارشناسی دانشكده غیر انتفاعی جابربن حیان رشت پذيرفته و در سال ۱۳۹۱ به پايان مي برد و در سال جاري يعني ۱۳۹۲ نيز در  مقطع کارشناسی ارشد، رشته مهندسی مکانیک طراحی کاربردی (جامدات) با رتبه ۹۸۸ جذب دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل مي شود.

 

 

مهندس سید حسین هاشمی کرویی علت موفقيت خود را در موارد زير خلاصه مي كند:

 

توکل بر خدا،

 

تلاش و پشتکار فراوان،

 

کمک و دلگرمی های فروان  پدر و مادر و برادر مهربانم سید حسن

 

و در نهايت علاقه به رشته تحصیلی خودم.

 

 

مهندس سید حسین هاشمی کرویی به مسائل ديني و مذهبي بسيار اهميت مي دهد. ايشان جواني مسجدي و عضو فعال بسيج و از اعضاي جلسه صالحین بسیج در روستاست.

 

اينكه اهميت به اين مسائل و موضوعات چقدر در موفقيتش اثرگذار بوده است بهتر است پاسخ كوتاه ايشان را بشنويم:

 

فقط یک کلمه ، صد در صد

 

 

سيد حسين در پاسخ به اين پرسش كه بعضی ها از رفتن به مسجد و  حضور در جلسات بسیج و مذهبي بخاطر درس و کنکور خودداری می کنند و اعتقاد دارند وقتشان گرفته  می شود، و آنگونه كه بايد تاثيري در پيشرفت روند تحصيلي آنان ندارد، پاسخ دادند:

 

من به شخصه کاملا مخالف این نظرم چون خودم هنگامی که درس می خوانم اوقات فراغت و تأثیر گذار خود را در مسجد سپری می کنم و به نظرم  یکی از علتهای اصلی قبولی خودم، دلگرمی بچه های مسجد و معنویتی که از آنها و آن فضا کسب کردم بوده است.

 

 

سيد حسين هاشمي كرويي جوان موفق، آرام و خوش اخلاق روستايمان توصيه برادرانه اي هم به جوانان و نوجوانان روستا داشته است:

 

توصیه می کنم همیشه با توکل برخدا و عشق و علاقه به كسب علم و دانش، جلو بروند و هیچ گاه در زندگی از درگاه خدا ناامید نشوند، و بدانند علم بسيار ارزشمندتر از ثروت می باشد.

 

 

ايشان در پايان نكته اي را به والدين روستايمان ياد آوري نمودند:

 

یکی از علت های اصلی عقب افتادن بچه ها از كسب نمرات خوب در دوران تحصيل، رفتار نامناسب بعضی از پدر و مادرها و درک نکردن جوان و نوجوانشان است، بويژه هنگام مطالعه كتاب و برنامه ريزي براي موفقيت در کنکور.

سيد ابراهيم هاشمي كرويي(پدر سيد حسين)

ما نيز ضمن آرزوي موفقيت براي ايشان و ساير دانشجويان روستايمان ايمن آباد و كروكلا اميدواريم در پناه خدا، شاهد موفقيت عزيزان در مقاطع تحصيلي بالاتر و خدمت صادقانه به مردم جامعه باشيم.

دسته بندی : روستاییان نمونه
به اشتراک بگذارید : | | |