شما اینجا هستید   |

امروزه يكي از ساده ترين و سهل الوصول ترين وسيله ارتباطي بين انسانها، گوشي تلفن همراه است. هر روز تكنولوژي پيشرفته تري از آن به بازار مي آيد و كاربران را وسوسه مي كند تا از جديدترين امكاناتش بهره مند شوند.

 

از خريد اولين گوشي تلفن همراه در روستايمان كه در سال ۱۳۷۵ صورت پذيرفت تا به امروز، كم نيستند از نوجوانان گرفته تا پا به سن گذاشته ها و حتي كودكان روستا كه سالي شايد يكي دوبار اقدام به تعويض گوشي خود مي كنند.

 

در اين گفتار هدف ما ترويج خريد و يا تعويض انواع گوشي ها نيست بلكه انسان بر اساس نيازش بايد براي ابزار و وسيله ي مورد نظرش هزينه پرداخت كند تا متحمّل ضرر و زيان نشود.

 

خيلي ها گوشي نو را مي پسندند و بعضي ها نيز گوشي دسته دوم را. اما شايد هيچ كدام از اين دو گروه نمي دانند كه چه نكاتي را در خريد آن بايد توجه نمايند.


بعضي ها پس از خريد تازه متوجه دسته دوم بودن آن مي شوند، يا مثلا” باطري آن مشكل دارد، شماره سريال آن اشتباه است و يا شايد گوشي تلفن سرقتي باشد.

حاج سيد مختار حسيني ايمني، اولين كسي كه در روستاي ايمن آباد و كروكلا، اقدام به خريد تلفن همراه نمود.(سال ۱۳۷۵)

 

و اما مهمترين نكات در خريد گوشي نو  و  دسته دوم را با هم مرور مي كنيم.

 

 

۱_   از خریدن گوشی های بدون جعبه قطعا” خودداری کنید.

 

۲_شماره سریال جعبه و گوشی باید همخوانی داشته باشد.

 

 

۳_ گوشی های نو را از نمایندگی های اصلی که در سطح کشور فروشگاه دارند تهیه کنید.

 

۴_در زمان خرید گوشی های نو، حتما” به نوع گارانتی و تاریخ شروع آن دقت کنید .

 

۵_از تاریخ شروع گارانتی ترجیحا” بیش از دو هفته نگذشته باشد.

 

۶_شماره سریال حک شده روی گوشی و روی کارت گارانتی حک شده باید همخوانی داشته باشند.

 

۷_در صورتی که گوشی مورد نظر شما کار کرده می باشد و یا از گارانتی آن مطمئن نیستید و می خواهید بدانید این گوشی واقعا” در چه تاریخی تولید شده است، از روش ذیل پیروی کنید:

کد #۹۲۷۰۲۶۸۹#* را بعد از روشن کردن گوشی وارد کنید، در اکثر مدل های تلفن همراه سریال و تاریخ ساخت گوشی را به شما می دهد.

 

۸_ راه دیگر برای تشخیص گوشی نو این است که به اطرا ف باطری و محل قرار گر فتن آن با دقت نگاه کنید. در گوشی های نو هیچ خط و اثری از مالش باطری به بدنه گوشی نباید وجود داشته باشد.

 

۹_ محل قرار گر فتن سیم کارت در گوشی های نو کاملا” تمیز و بدون خط می باشد.

 

۱۰_ در گوشی های که دارای حافظه خارجی می باشند این حافظه نباید هیچ پارتیشنی علاوه بر پارتیشن های اصلی که معمولا” مخفی بوده و قابل دیدن نمی باشند داشته باشد.

 

۱۱_ د ر گوشی های نو در قسمت زنگ ها نیز نباید هیچ زنگی اضافه بر زنگ های اصلی وجود داشته باشد.

 

۱۲_ در زمان خرید گوشی های دست دو حتما” از فروشنده ۲۴ ساعت مهلت تست بگیرید تا باطری و سایر قسمت های آن را به طور کامل تست کنید.

 

۱۳_ یک راه برای تست باطری گوشی دست دوم این است که چندین بار به صورت پیاپی ( مثلا ۵ بار ) گوشی  خود را روشن و خاموش کنید. اگر باطری این گوشی سالم باشد به اصطلاح نباید خط باطری کم کند یا حد اکثر تا یک خط باطری کم کند، ولی اگر پس از این کار خطوط باطری شما نصف یا کمی کمتر یا بیشتر شد به احتمال قوی باطری گوشی شما دارای اشکال می باشد.

 

۱۴_ در مورد خرید گوشی هایی که دارای حافظه خارجی هستند و یا قابلیت نصب برنامه های گوناگون را دارند دقت بیشتری به خرج دهید. اگر در هنگام اجرای یک برنامه یا منو  پس از مدتی گوشی دچار مکس طولانی می شود بدانید که این گوشی یا دارای ویروس می باشد و یا نرم ا فزارهای غیر استاندارد روی آن نصب شده، که در طولانی مدت، برای برنامه اصلی گوشی نیز می تواند مشکل آفرین باشد.

 

۱۵_ ظاهر شدن علائم و یا اعداد بی دلیل، خاموش و روشن شدن مکرر گوشی، خارج شدن ناگهانی از یک برنامه در حین اجرا و خالی و پر شدن خط شارژ گوشی از دیگر نشانه هایی است که در مورد گوشی های با قابلیت نصب برنامه می تواند نشانه غیر استاندارد بودن نرم افزار های نصب شده یا ویروسی بودن و یا در مراحل پیشرفته مشکل سخت ا فزاری گوشی باشد.

 


۱۶_  Gallery یا Memory و یا قسمت هایی که قابلیت نصب یا کپی برنامه های مختلف در آن وجود دارد، نباید هیچ پارتیشن یا فایلی غیر از فایل های اصلی گوشی وجود داشته باشد.

 

۱۷_ در پایان ذکر این نکته ضروری است که در صورتی که شما جز افرادی هستید که گوشی خود را مرتبا” عوض می کنید در هنگام خرید گوشی حتما” قیمت فروش دست دو آن را نیز جویا شوید تا از میزان افت قیمت احتمالی گوشی مورد نظر خود مطلع باشید، چرا که برخی از گوشی ها اصولا” دارای افت قیمت بالا می باشند.

 

 

 

 

 

به اشتراک بگذارید : | | |