
روستاي ايمن آباد و كروكلا با توجه به شرايط اقليمي و آب و هوايي مناسب و نزديكي به دريا، جايگاه خوبي در پرورش و توليد انواع ماهي هاي سردآبي و گرم آبي دارد.
چند سالي مي باشد كه تعدادي از اهالي خوش ذوق و پرتلاش روستايمان اقدام به احداث حوضچه هاي بتوني و خاكي براي پرورش ماهي نموده اند كه از جمله ي اين عزيزان مي توان از آقاي مهندس سيد فرهنگ هاشمي كرويي نام برد كه مبلغي حدود ۲۰۰ ميليون تومان را، در روستاي بالاكروكلا براي انجام اين مهم يعني احداث مزرعه پرورش ماهي، هزينه كرده است.
سيد فرهنگ هاشمي كرويي فرزند مسعود (حاج اكبر) و نوه حاج مرتضي، متولد سال ۱۳۵۸ از شهرستان بابل مي باشد.
ايشان دانشجوي كارشناسي ارشد رشته مهندسي شيلات است.
دوره ابتدايي را در مدرسه شهيد باهنر بابل در سال ۱۳۶۹ به پايان مي برد و در سال ۱۳۷۱ دوره تحصيلي راهنمايي را در مدرسه علامه طباطبايي بابل پشت سر مي گذارد.
سيد فرهنگ هاشمي براي ادامه تحصيل در مقطع دبيرستان، رشته علوم تجربي را بر مي گزيند و در دبيرستان ملاصدراي بابل ثبت نام مي كند و سپس دوره پيش دانشگاهي را در مدرسه دكتر حسابي بابل سپري مي كند و ديپلم اين رشته را در سال ۱۳۷۴ دريافت مي كند.
ايشان در راستاي ادامه تحصيل، در دانشگاه آزاد اسلامي واحد قايمشهر در رشته كارداني شيلات پذيرفته مي شود و پس از اخذ گواهي نامه كارداني در سال ۱۳۸۵ در مقطع كارشناسي دانشگاه آزاد سالامي واحد سوادكوه در رشته مهندسي شيلات ادامه تحصيل مي دهد.
مهندس سيد فرهنگ هاشمي، به دعوت سازمان نظام مهندسي استان، در بابلسر و زير نظر شيلات استان در شركت هاي تعاوني پره، به عنوان مهندس ناظر صيد و پره، مشغول فعاليت مي شود.
ايشان در ادامه با توجه به علاقه، تخصص و توانمندي خود در سال ۱۳۸۷ اقدام به درخواست مجوز، موافقت اصولي و پروانه تاسيس براي احداث پرورش ماهيان سرد آبي در روستاي بالا كروكلا مي كند.
مهندس هاشمي پس از دريافت مجوز در سال ۱۳۹۰ وام احداث پرورش ماهي را از دولت دريافت و شروع به احداث استخر پرورش ماهي سردابي در روستايش بالاكروكلا مي كند.
سيد فرهنگ هاشمي اولين حوضچه اش را در آذرماه ۱۳۹۲ افتتاح مي كند و با ريختن بچه ماهي، پس از سه ماه با پرورش ماهيان سرد آبي مثل قزل آلا، در هفته اول اسفند ماه ۱۳۹۲، به برداشت زحماتش مي پردازد و صيدش را با موفقت به سرانجام مي رساند.
حوضچه اول را به عنوان اولين تجربه اش، با مقدار كم و با احتياط، بدون تلفات پشت سر مي گذارد و توانست صيد خوبي داشته باشد. ايشان در حال حاضر سه استخر ديگر را افتتاح نمود و با پر نمودن بچه ماهي ها، بسيار اميدوار است صيد خوبي را طي ماه هاي آينده داشته باشد.
خانم هدي طبري همسر آقاي سيد فرهنگ هاشمي، كه خود تحصيلات دانشگاهي در مقطع كارشناسي مديريت بازرگاني را داراست، پا به پاي همسرش در نظارت و غذا دهي ماهيان، بسيار پرتلاش ظاهر شده است و يكي از عوامل موفقيت همسرش است.
آقاي هاشمي مي گويد: همسرم با وجود انجام كارهاي خانه داري و نگهداري از تنها فرزندمان يعني هستي زندگي مان، با اين وجود نگران نظارت بر كار استخرهاي ماهي از سوي ايشان نيستم.
ايشان در پاسخ به بازار فروش ماهي بويژه مشتريانش از روستاي مان عنوان نمود:
من انتظار خاصي از اهالي ندارم و طوري كار مي كنم كه ماهي سالمي را تحويل مردم و مشتري ها دهم. حتي سلامت و نوع غذاي ماهي و رعايت بهداشت پرورش ماهي را بسيار به آن اهميت مي دهم. ماهي مريض و بيمار را هيچگاه عرضه به بازار نمي كنم و اولين ماهي را قبل از صيد كامل و عرضه به بازار، خودم پخت و مصرف مي كنم و حتي به تنها دخترم مي خورانم و بر اين باور، سعي در پرورش ماهي سالم دارم. نه دارويي به ماهيان مي خورانم و نه از غذاي ناسالم و بي كيفيت جهت پرورش ماهي استفاده مي كنم.
البته بساير خوشحال مي شوم كه اهالي نيز از ماهي هاي پرورش يافته ي يكي از هم محلي هاي شان بهره مند شوند و اين خود بخشي از افتخاراتم مي باشد كه سر سفره اهالي روستايم ماهي پرورش يافته شركت و جايگاه پرورش ماهي خودم را مي بينم.
موانع و مشكلات فراواني داشتم. بويژه تورم و عدم ثبات اقتصادي بسيار مرا دچار بحران نمود. وامي مي گيري تا ساختمان بنا شود و تجهيزات آماده گردد و تست انجام شود و تا زمان بهره برداري هزينه ها دو برابر مي شود و تمامي برنامه ريزي هايت در حل معادلات به هم مي خورد. اما سعي كردم بسيار هوشيارانه و با احتياط عمل كنم و به اندازه توانم قدم بردارم.
جا دارد از پدر، مادر، همسر، برادر، خواهر و مردمي تشكر كنم كه همواره با من همراه بودند و حتي با پيام كوتاهي انرژي مثبت به من مي دادند.
براي توسعه برنامه هاي زيادي دارم اما بسيار نگرانم و در عين حال اميدوار كه با حمايت به موقع مسئولين بتوانم در طرح توسعه آن بكوشم.
اگر حمايت ها صورت پذيرد مي توانم اشتغال زايي را در مركز پرورش ماهي روستايمان بالاكروكلا تا چهار نفر هم برسانم.
مهندس سيد فرهنگ هاشمي در سال ۱۳۹۱ براي ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد در دانشگاه آزاد اسلامي واحد قايمشهر در رشته مهندسي شيلات پذيرفته مي شود و در حال حاضر به تحقيق در ارائه پايان نامه مشغول است.
مرحوم حاج کربلایی سید مرتضی هاشمی کرویی و همسرش مرحومه حاجیه خانم خدیجه صادقي شش پلی (پدربزرگ و مادربزرگ مهندس فرهنگ)
حاج سید مسعود (اکبر) هاشمی کرویی (پدر مهندس فرهنگ)
تمامی حقوق مطالب برای "وب سایت روستای ایمن آباد و کروکلا بابل"محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.
طراحی و اجرا : کلکسیون طراحی