شما اینجا هستید   |

روستاي ايمن آباد و كروكلای بابل يكي از شب هاي به ياد ماندني تاريخ خود را پشت سر گذاشت. اهالي روستا همه گرد هم جمع شدند و اولين همايش جدی تاريخ روستاي خود را، برگزار نمودند.

اولين همايش دكتر فريد حسيني زاده طلايه دار پروژه بزرگ و طرح مهم هواپيماي بدون سرنشين فريد

 

به پاس قدر داني از زحمات ارزشمند دانشمند جوان كشور، زنده ياد دكتر فريد حسيني زاده كه افتخارات علمي ارزشمندي را در كارنامه علمي عمر كوتاه خود دارد اولين همايش دكتر فريد حسيني زاده، در دومين سالگرد عروجش در  زادگاهش روستاي ايمن آباد و كروكلا واقع در بخش لاله آباد بابل برگزار شد.

 

در اين همايش كه ساعت ۱۸ روز پنج شنبه ۲۱ دي ماه با حضور اساتيد دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل و مردم روستاي ايمن آباد و كروكلا برگزار شد، دكتر داود دوميري گنجي رئيس بنياد علمي نخبگان استان مازندران ضمن بيان ويژگي هاي منحصر به فرد دكتر سيدفريد حسيني زاده عنوان نمودند همچنان مقالات ايشان و طرح ها و ايده هايش مورد بررسي و اجرايي شدن مي باشند.

 

 

 دكتر دوميري گنجي افزودند: هواپيماي بدون سرنشين فريد۲ كه با  بهینه سازی بدنه و سیستم‌های پیشرفته فرید۱ در ۲۴ خرداد ماه سال جاري به پرواز در آمد، دکتر فرید طلایه دار  این پروژه بزرگ و مهم مي باشند كه همچنان پس از دو سال از پروازشان به سوي معبودش، كارهاي تحقيقاتي و طرح هاي ايشان در حال اجراست. 

 

 ايشان با بيان جايگاه دانش و دانشمندان در دين مبين اسلام  و بر اساس فرمايشات پيامبر اكرم(ص) جايگاه دكتر فريد را در بهشت جاودان دانست و با اشاره به سه خصلت دانشمندان یعنی پشتکار، خویشتن داری و خاموشی، همچنان او را زنده و آثارش را مانگار قلمداد نمود. ایشان در پایان همایش، برگزاری مسابقات علمی در زادگاهش، در سطح ملی و ارائه جایزه فرید را بسیار با اهمیت خواندند.

در اين همايش اساتيد دانشگاه هاي مختلف كشور به سخنراني پرداخته و در مورد جايگاه علمي دكتر سيد فريد حسيني زاده و  ويژگي هاي بارز اخلاقي ايشان لب به سخن گشوده و  از طرح تاسيس بنياد علمي دكتر فريد در روستا مسائلي را مطرح كردند.

 

 

 از جمله سخنرانان اين همايش دكتر سيد مسعود هاشمي كرويي بود. دكتر هاشمي، دكتراي قارچ شناسي از دانشگاه علوم و تحقيقات تهران، مدرس و عضو هيات علمي دانشگاه،دارنده ۱۰ مقاله ISI ، ده مقاله علمي پژوهشي ، ۴ مقاله در كنگره هاي بين المللي خارج از كشور و ۱۲ طرح تحقيقاتي و اهل روستاي پايين كروكلا مي باشند.

 

دكتر هاشمي در خصوص ايجاد و راه اندازی بنياد علمي فريد در روستاي ايمن آباد و كروكلا با توجه به پتانسيل هاي موجود، آنرا نقطه عطفي براي توسعه همه جانبه روستا و بخش لاله آباد دانست و از همه مردم روستا دعوت نمود به اتحاد و همدلي در اجراي اين امر مهم.

 

ايشان از پشتكار و همت بالاي دكتر فريد كه در همسايگي خانه پدري شان زندگي مي كردند اشاره داشت كه برنامه هدفمند شده اي را براي آينده زندگي علمي خود از همان دوره ابتدايي ترسيم كرده بود.

 

 

 

سخنران بعدي همايش مهندس سيد نيما حسيني ايمني بود. مهندس حسيني كارشناس ارشد مهندسي برق گرايش قدرت از دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي تهران، محقق و پژوهشگر پژوهشكده علوم و فن آوري دفاعي شمال-دانشگاه مالك اشتر،فعال در چندين طرح مهم پژوهشي كشور و  اهل روستاي ايمن آباد مي باشد.

 

ايشان نيز توجه به علم و دانش و تاسيس بنياد علمي فريد را از شاخصه هاي مهم توسعه روستا دانست. و از تمامي مردم دعوت نمود تا با همكاري همه جانبه همه با هم در تحقق اين امر مهم كوشا باشيم.ایشان از تمامی تحصیلکرده های روستا درخواست نمود تا با ارائه طرح های پژوهشی در شکل گیری بنیاد، همت مضاعفی داشته باشند.

 

در ادامه همایش كليپ روستا به روايت تصوير پخش شد و قابليت ها و توانمندي هاي روستا به نمايش درآمد. ابتدا پس از مكث بيست ثانيه اي روي بنر روستاي ايمن آبادوكروكلا  عنوان ۱۵شهيد، ۳۹ جانباز و ۴ آزاده روستا و پيامدش ۱۵ دكتري، ۴۰ كارشناس ارشد و ۱۱۰ كارشناس و در ادامه ديگر قابليتهاي روستا به نمايش درآمد.

 

 

 

پس از پخش كليپ، دكتر ابراهيمي يكي ديگر از سخنرانان اولين همايش دكتر فريد حسيني زاده بود كه در مورد ويژگي هاي اخلاقي دكتر فريد و خاطراتش با ايشان سخن گفت. دكتر ابراهيمي، دكتراي هوافضا و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر است.

 

ايشان دكتر فريد را انساني پاك و شايسته و مقيد به اصول ديني، اخلاقي و انساني دانست. دکتر فرید به فرهنگ غني مازندران عشق مي ورزيد و موسيقي محلي را بسيار دوست مي داشت. در امريكا كه دوره تحقيقاتي خود را مي گذراند نمازش ترك نمي شد.

 

 ایشان با اشاره به جایگاه رفیع علمی دکتر فرید یادآورِ مقاله ای از ایشان در امریکا شد که به عنوان مقاله برتر ۱۵ ماه به آن ارجاع داده می شد. 

 

 

دكتر نادر بهرامي فر سخنران بعدي همايش بودند. ايشان دكتراي شيمي تجزيه از دانشگاه تربيت مدرس تهران،مدرس و عضو هيات علمي دانشگاه،عضو انجمن شيمي و مهندسي شيمي ايران،دارنده اچ ايندكس۱۶،در پايگاه علمي اسكوپوس،ارائه و چاپ بيش از ۱۵۰ مقاله در مجلات داخلي و بين المللي، مديريت و مجري چهار طرح پژوهشي كشور و  اهل روستاي بالا كروكلا مي باشند.

 

دکتر بهرامی فر  در مورد زندگی علمی و اخلاقی دکتر فرید از نگاه علمی، این شخصیت را مورد بررسی قرار دادند و در ادامه اشاره داشت که طرحهایی در دست دارد که در بنیاد علمی دکتر فرید بصورت کاربردی مورد استفاده قرار بگیرد.

 

 يكي از نكات عنوان شده در همايش كه از سوي مجري همايش آقاي عسكري اميني ايمن آبادي عنوان شد مقدس بودن مكان همايش بوده است كه مورد توجه عموم قرار گرفت.

محل برگزاری همایش، دیر زمانی است که محل کسب علم و دانش بوده است. این مکان در سال ۱۲۰۶ هجري قمري يعني بيش از دو قرن(بيش از ۲۲۰  سال) پيش از سوي ملا آقاجان حسيني به عنوان مكتبخانه و يا ملاخانه به مردم روستا اهدا شده است.پس از سال ها، تجدید بنا و مدرسه ابتدایی روستا شد. اهالي روستاي حاضر در همايش،بدون شک در اين مكان به عنوان دانش آموز سال هايي را در آن سپري كردند. اين بود كه برايشان خاطره انگيز و از جهاتي از نگاه مجری برنامه بسيار مقدس شمرده مي شد. دکتر فرید نیز دوران پایه و ابتدایی را در همین مکان سپری کردند.

 

 

 

 سخنران ديگر اولین همايشِ علمي دكتر فريد حسيني زاده، دكتر حسينعلي اصغزنيا ايمني بود. دكتر اصغرنيا دكتراي مهندسي بهداشت محيط از دانشگاه علوم پزشكي تهران،مدرس و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي بابل،ارائه ۴ مقاله ISI، ۱۲ مقاله علمي پژوهشي و ۴۳ مقاله در كنگره هاي ملي و بين المللي و ارائه  ۱۶ طرح تحقيقاتي،مولف يك جلد كتاب با عنوان  مديريت مواد زائد جامدات شهري، رياست بهداشت محيط شهرستان بابل به مدت ۸ سال و اهل روستاي ايمن آباد مي باشد.

 

دکتر اصغرنیا ابتدا در مورد جایگاه علم و دانش در اسلام و نقش معلم در هدایت جامعه بسوی تعالی سخن گفت و ماندگاری، دوام و بقای دانش و نوآوری را حتی پس از مرگ عالم امری بدیهی و در عین حال با اهمیت خواند.

 

ایشان همایش دکتر فرید حسینی زاده را نقطه شروع تازه ای برای همدلی بیشتر نخبگان، نهادهای اجرایی روستا، ریش سفیدان و معتمدان محل در راستای توسعه روستا دانست.

 

 

 

 سخنران پاياني مراسم رستم  علي نيا كرويي بود. ايشان كارشناس ارشد روانشناسي از دانشگاه علامه طباطبايي تهران، مدرس دانشگاه، مترجم يك جلد كتاب با عنوان ده اصل اساسي در فرزند پروري خوب، ارائه ۲ مقاله علمي پژوهشي، ۳ مقاله در كنگره هاي ملي، ۲ طرح تحقيقاتي استاني و اهل روستاي بالاكروكلا مي باشد.

 

آقای علي نيا در سخنانشان ضمن تاکید بر نقش همه دانشمندان و عالمان در کاستن از رنج فهمیدن و درست فهمیدن آدمیان، به بررسی جایگاه روانشناسی در زندگی روزمره پرداختند و بیان نمودند: از منظر روانشناسی، برقراری ارتباط انسانی با دیگران به نحوی که دو سویه به آرامش برسند از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

 

ایشان توجه به مبحث آموزش مهارت های زندگی، از جمله: خود آگاهی، استرس و هیجان ها، روابط بین فردی موثر، تصمیم سازی و تفکر نقادانه، فرزندپروریِ کارآمد و آموزش خانواده جهت ارتقاء توانمندی افراد برای رویارویی با چالش های دنیای جدید را بسیار مهم خواندند.

 

ایشان در پایان، استمرار اینگونه همایش ها و ایجاد بنیاد علمی روستایی را در توسعه روستا بسیار با اهمیت توصیف نمودند.  

 

 

 

اولين همايش دكتر فريد حسيني زاده بيانيه مهمي را به همراه داشت كه توسط  سيد كوروش حسيني قرائت شد. 

 

و اما بيانيه اولين همايش دكتر فريد حسيني زاده:

 زندگي ، هيچ شادي در زندگي نيست. زندگي كشاندن خويشتن رنج آلود است در دنيا. اما هستي. شادي است. چشمه شدن است. چشمه اي كه جهان همچون باران گرمي بر او خواهد باريد.(ميلان كوندرا)

 

   هر ذره كه بر روي زميني بوده است         خورشيد رخي ، زهره جبيني بوده است

   گرد از رخ آستين به آزرم فشان                كان هم رخ خوب نازنيني بوده است.       (خيام )

متن بيانيه ستاد اجرايي اولين همايش دكتر فريد حسيني زاده

 

با درود بر ميهمانان و اهالي محترم عزيزمان ايمن آباد و كروكلا

 برگزاري اين همايش اتفاقي است مبارك، تا فرصتي باشد براي شناخت و رونمايي چشم اندازهاي وسيع ايمن آبادوكروكلا در فرهنگ متفكرانه آينده.

از اين رو، به ياد گراميداشت دكتر عزيز؛ سيد فريد حسيني زاده، پرواز بلندي را به خاطر مي سپاريم كه پرنده اش فقط از چشمهاي ما محو گشته.

عزيزاني  شبانه روز بي وقفه زحمت كشيده اند. اميد است اين همايش هر ساله برگزار و همت آن، طبع بلند عزيزاني است كه دلگرمي ما شده اند.

بنابراين ، اهدافي فهرست وار معين شده تا اميدوارانه ، اميدوار باشيم

 

۱-      شناخت و ويژگيهاي علمي دكتر فريد در سطح كشور و جهان

۲-      تاسيس بنياد علمي دكتر فريد براي اولين بار در روستاها

۳-     امكان فضا و ايجاد زمينه هاي لازم براي بهره برداري از متخصصين پژوهشگر، براي سازندگي

         همه  جانبه روستا، منطقه و كشور

۴-      تقويت روحيه خودباوري در جوانان آينده براي تحصيل علم و دانش

۵-      نگاهي ويژه و علمي در همه ابعاد، فرهنگي – اجتماعي – عمراني – اقتصادي – ورزشي و غيره

         زينت انسان در سه چيز است :‌  علم – محبت – آزادي    (‌افلاطون )

 

دبير همايش دكتر فريد حسيني زاده

 ايمن آباد و كروكلا

با تشكر

 

 

پايان بخش اولين همايش دكتر فريد حسيني زاده،  پخش كليپ تصويري خاطرات دكتر فريد بود از زبان خودش.

 

با اعلام پایان همایش و دعوت به پذیرایی ساده از سوی برگزار کنندگان همایش، همایش دیگری برپا شد که بسیار جالب و دیدنی بود.

 

 مردم روستاي ايمن آباد و كروكلاي بابل بويژه تحصيلكرده هاي روستا و مهاجراني كه از نقاط مختلف استان و كشور پس از سالها، کنار هم گرد آمدند و در محیطی زیبا و دوست داشتنی و سرشار از خاطرات مانگار دیداری تازه کردند كه وصف ناشدني مي نمود. انگار نه انگار باران شدید، سرمای هوا و مهمانی شب جمعه ذهنشان را درگیر کرده باشد. همه به یکدیگر سلام و شادباش می گفتند و در عین حال عشق را نثار هم می کردند و عکسهای یادگاری، یادگاری شد برای دوران نه چندان دور آنان ، در روستایشان و ملاخانه و مدرسه دوران کودکی شان که محل همایش بود.

 

از ديگر برنامه هاي اولين همايش دكتر فريد حسيني زاده پخش كليپ هاي تصويري از  فعاليت هاي علمي ايشان خاطرات ايشان از زبان خودشان و كليپ توانمندي و قابليت هاي زادگاه ايشان روستاي ايمن آباد و كروكلا بوده است.

 

در مورد پيشينه و فعاليت علمي روستا بايد عنوان نمود روستاي ايمن آباد و كروكلا نزديك به دو قرن است كه فعاليت هاي علمي خود را از سال ۱۲۰۶ هجري شمسي به عنوان مكتبخانه آغاز نموده است و در حال حاضر با داشتن ۱۷ دكتري، ۴۳ كارشناس ارشد و بيش از ۱۲۰ كارشناس در رشته هاي مختلف، يكي از بزرگترين روستاهاي تحصيلكرده دانشگاهي مازندران به شمار مي رود.

و اما  خلاصه اي از  كارنامه علمي دكتر سيد فريد حسيني زاده

 

دكتر سيد فريد حسيني زاده، دانشمند جوان کشور، متولد سال ۱۳۵۵ از روستای ایمن آباد در بخش لاله آباد بابل می باشد، پس از طی تحصیلات پایه در زادگاه خویش، مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را در در دانشگاه صنعتی شریف به‌ترتیب در سال‌های ۱۳۷۷، ۱۳۷۹ و ۱۳۸۶ با بهترین رتبه‌های علمی و دستیابی به عنوان «دانشجوی برتر» در رشته هوافضا (پیشرانش) به پایان رساند.

 

ایشان  دوره‌های تحقیقاتی را در زمینه شبيه‌سازي عددي جريان نانوسيال در دانشگاه آبرن امريكا (۲۰۰۵ تا ۲۰۰۷ ) و  همچنین پيل ‌سوختي متانولي/ اتانولی را در دانشگاه كانکتيكات امريكا (۲۰۰۷) گذراند.

 

دکتر حسینی‌زاده در راه‌اندازي پ‍ژوهشكده علوم و فناوري دفاعي شمال، وابسته به دانشگاه صنعتي مالك اشتر در سال ۱۳۸۷، مشاركتی فعال داشت و به مدت دو سال (سالهای۸۷ و ۸۸) نیز گروه پژوهشي انرژي‌هاي نو (پیل‌سوختی) را در این پژوهشكده مدیریت کرد.

 

وی در سال ۱۳۸۹ به عضویت هیأت علمی دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل درآمد و در سمت مدير ارتباط با صنعت و كارآفريني و استادياری دانشكده مهندسي مكانيك این دانشگاه به تربیت دانشجویان پرداخت.

 

دکتر سید فرید حسینی‌زاده با تلاش‌های بی ‌وقفه و خستگی‌ناپذیر در طول عمر کوتاه اما پربار علمی خود، موفق به چاپ ۱۶ مقاله در نشریات معتبر علمي دنيا(ISI) و ارائه بيش از ۳۰ مقاله در كنفرانس‌های بين‌المللي داخلي و خارجي شد. كسب عنوان يكي از ۲۵ مقاله برتر به مدت ۱۵ ماه در سال هاي۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ در رابطه با نانو سيال از ديگر افتخارات علمي ايشان است.

دسته بندی : بنیاد علمی فرید
به اشتراک بگذارید : | | |