شما اینجا هستید   |

ديروز عصر(۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۲) سيد حجت اله حسيني ايمني به همراه سه همسرش، روستا را به مقصد خانه خدا ترك نمود و راهي سفر معنوي حج شد.

طاهره ، رويا ، حجت اله و  كبري

 سيد حجت اله حسيني ايمني فرزند زنده ياد كربلايي حسين، متولد سال ۱۳۴۵ از روستاي ايمن آباد است.

ايشان در سال ۱۳۶۰ و در سن ۱۵ سالگي با خانم طاهره طوقاني (فرزند حاج ابراهيم و شيرين ننه) ازدواج مي كند. حاصل اين ازدواج ۵ فرزند به نام هاي  هادي، حامد، كُبري، زهرا و مهدي مي باشد.

ازدواج دومش در سال ۱۳۶۷ شكل مي گيرد و با خانم كبري فضلي كه اهل روستاي سنگ چي بابل است، در كنار همسر اول و فرزندانش زندگي متفاوتي را تجربه مي كند.

سيد حجت اله از همسر دومش، صاحب دو فرزند به نام هاي وحيد (۱۳۶۹) و رضا  (۱۳۸۰) مي شود كه وحيد بر اثر تصادف در جاده ي اصلي ورودي روستا، جانش را از دست مي دهد.

لازم به يادآوري اينكه همسر اولش از ازدواج دوم حجت اله، ناخشنود بود كه با گذشت زمان با اين مسئله كنار مي آيد.

سومين ازدواج سيد حجت اله، در سال ۱۳۷۸ صورت مي پذيرد آنهم با خانمي از شهرستان آمل كه اين ازدواج، دوام چنداني نمي يابد و با گذشت سه سال از زندگي مشترك، همسرش نمي تواند با شرايط موجود خود را وفق دهد. لذا از شوهرش حجت اله مي خواهد تا از او جدا شود. اين جدايي در سال ۱۳۸۱ رخ مي دهد.

چهارمين ازدواج سيد حجت اله، در سال ۱۳۸۲ شكل مي گيرد، با خانمي از شهر گتاب بابل، به نام خانم رويا اسماعيلي. علي (۱۳۸۴) تنها فرزند ازدواج سوم حجت اله مي باشد.

در مجموع آقاي سيد حجت اله حسيني ايمني در حال حاضر داراي يك خانواده ۱۵ نفره مي باشد. البته با احتساب يك فرزند از دست رفته اش، در مجموع ۱۶ نفر خواهند شد.

۳ همسر، ۷ فرزند و ۴ نوه.

نوه هايش ۳ دختر و يك پسر هستند به نام هاي: هنگامه(۷ ساله)، ترانه، محمد طه و ايرانه(۷ ماهه).

ناگفته نماند دو داماد و همچنين دو عروس خانواده نيز در چتر حمايتي حجت اله حسيني، به سر مي برند و مي توان گفت در مجموع آقاي حسيني يك خانواده ۲۰ نفره را  اداره مي كند.

همسر اول و دومش به همراه فرزندانشان در روستاي پايين كروكلا، كوچه شهيد غلامعلي صالحي، با توجه به سه دستگاه خانه اي كه ساخته است، در كنار هم زندگي مي كنند و همسر سومش در آمل به سر مي برد. حجت اله در آمل زميني خريده است، خانه اي ساخته است دوطبقه. يك طبقه خود و همسر سومش به سر مي برند و طبقه ديگر را اجاره داده است.

فرزندان، بسيار از زندگي راضي هستند و گلايه اي ندارند.

كسي نداند فكر مي كند، همه، اعضاي يك خانواده اند. يعني از يك پدر و مادر.

هر كدام از بچه ها، دو همسر ديگر حجت اله را، همانند مادر خود مي پندارند و تفاوت خاصي قايل نمي شوند. نگاهشان به زندگي عادي مي باشد.

همسر اول سيد حجت اله جايگاه خاصي در خانواده دارد. همه احترام هم را، نگه مي دارند.

 

سيد حجت اله حسيني ايمني، ابتدا با دستگاه بلوك زني كار مي كرد و سپس با تيلر كشاورزي و شخم زدن زمين هاي شاليزاري اهالي روستا، امرار معاش مي نمود.

پس از فوت پدر بزرگوارش با ۸ خويز زمين شاليزاري، سرپرستي ۸ نفر (۷ برادر و خواهر به همراه مادر) را بر عهده مي گيرد و به زندگي تمامي اعضاي خانواده، سر و سامان مي دهد و همه را مستقل و صاحب خانه و زندگي مي كند.

حجت اله، كشاورز است. از خود زميني ندارد، زمين شاليزاري ديگران را مي گيرد (حدود ۸ هكتار) و به صورت نصفه كاري (زارع) تلاش مي كند و هزينه زندگي را تامين مي نمايد.

در فصل پاييز و زمستان و ايّام بيكاري ، خودروي نيساني را كه خريده است با حمل محصولاتي همچون برنج و مركبات به نقاط مختلف كشور، در تامين هزينه زندگي شب و روز  نمي شناسد.

يك دستگاه خودروي سواري پژو ۴۰۵ خطي نيز دارد كه در اوقاتي ديگر، با جابجايي مسافر در مسير بابل به آمل، به كسب لقمه ناني حلال، براي تامين معاش خانواده اش تلاش مي كند.

 

ايشان همت و همدلي و تلاش همه ي اعضاي خانواده را در پيشبرد زندگي اش اثر گذار مي داند.

همسر اولش خانم طاهره طوقاني كه به سفر حج، كربلا و سوريه نيز رفته است، خود سركارگر فصل نشا و وجين در شاليزار هاست. چرخ صنعتي براي دوخت و دوز كيسه هاي برنج نيز دارد و براي شركت هايي مثل آوازه، خونه به خونه و … به دوختن مشغول است كه همسر دوم حجت اله يعني خانم كبري فضلي نيز با او همكاري مي كند.

سيد حجت اله حسيني ايمني، بسيار در شكار پرندگان زبر دست است، گواهي نامه و مجوز شكار  را از نيروي هوايي بابلسر دريافت مي كند. پرندگاني چون مرغابي، غاز، چنگر، پرلا، اوطلا، انواع لك لك و … در ليست شكارهاي او قرار دارد.

سيد حجت اله، كه چهره ي با وقار و با صلابتي دارد، بسيار محكم قدم  بر مي دارد. او بسيار از زندگي اش راضي مي باشد. همه اعضاي خانواده براي او عزيزند و يكسان.

عامل موفقيتش را همسرانش مي داند كه براي او زندگي آرامي را رقم زده اند.

او اعتقاد دارد مهمترين عامل اداره زندگي اش، همسرانش مي باشند نه خودش، كه قانع هستند و مهربان و بسيار باگذشت.

سيد حجت اله حسيني ايمني مهمترين دليل سفر حج به همراه سه همسرش را، همدلي، وفاق و محبت بيشتر  بين همسرانش و استحكام بيش از پيش خانواده اش عنوان نمود.

 ضمن آرزوي امنيت ، سلامتي و سعادت براي آنان، اميدواريم سفري سرشار از معنويت داشته

و از خداوند مي خواهيم گرماي محبت بين اعضاي خانواده ي شان بيشتر گردد.

بازگشت 

جمعه ۲۵ بهمن ماه ۱۳۹۲

 

حاج سيد حجت اله حسيني ايمني به همراه همسرانش امروز از سفر معنوي حج بازگشت و مورد استقبال اهالي، بستگان و خانواده قرار گرفت.

ايشان و همسرانش سفر پرباري را پشت سر گذاشتند.

بر اساس گفته هاي حاج سيد حجت اله حسيني، در محل اسكانشان در مكه، مراسمي نيز از سوي كانون فرهنگي حجاج صورت پذيرفت و به نوعي با آنان در جمع ساير حجاج، به گفتگو نشستند.

بنابر گفته مسئولين اجرايي كانون فرهنگي حجاج، براي اولين بار است كه اين رويداد يعني شخصي به همراه سه همسرش به سفر حج آمده باشد، به وقوع پيوست.

 

دسته بندی : روستاییان نمونه
به اشتراک بگذارید : | | |